top of page

Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς: Δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 (3) - ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (0)

Για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς δεν κατάφερε να «αποσπάσει» ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο από τον τοπικό Ολυμπιακό 2018, καθώς ηττήθηκε με το πλασματικό σκορ 3-0 κι έτσι έμεινε χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν φάσεις από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «μουδιασμένοι» και μέχρι να βρουν τα πατήματα τους, το σκορ ήταν ήδη στο 2-0. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 21ο λεπτό, όταν μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Φ. Μπαλάφα, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα -του ανήμπορου να αντιδράσει- Μπίμπα. Το 2-0 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, όταν μετά από μια σέντρα – σουτ του Γαντζούδη, η μπάλα χτύπησε στο σώμα αμυντικού της ΑΕΠ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία του Κ. Μπαλάφα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ένα σουτ του Γιαννόπουλου και ένα του Ρισβά κατέληξαν άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, καθώς οι φιλοξενούμενοι «ανέβασαν» ρυθμούς και δημιούργησαν φάσεις για γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν τόσο τυχεροί. Στο 52ο λεπτό ένα σουτ του Γιαννόπουλου μπλόκαρε δύσκολα ο Κ. Μπαλάφας και στο 63ο λεπτό ένα ακόμη σουτ του Ράμμου μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο πορτιέρο του Ολυμπιακού. Στο 71ο λεπτό σε επιθετική μετάβαση των παικτών του Ολυμπιακού, ο Γαντζούδης επιχείρησε μια δυνατή σέντρα από δεξιά και λόγω του αέρα και λάθος εκτίμησης του Μπίμπα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-0 των γηπεδούχων. Στο 77ο λεπτό σε μια ωραία οργανωμένη επίθεση των παικτών της ΑΕΠ ο Ράμμος θα «πιάσει» ένα ωραίο σουτ, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κ. Μπαλάφα. Από εκεί και πέρα ήταν περισσότερο διαδικαστικά τα λεπτά που απέμειναν και η μπάλα παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου με δυνατές μονομαχίες παρ’ όλα αυτά και κάποιες κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή κ. Καρρά, αλλά χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες.


Διαιτητής: Καρράς Απ.

Βοηθοί: Κοσυφαρίνη, Κασβίκης Γ.


Για την 3η αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος με τον ΑΟ Λυγιά, στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.


Ολυμπιακός Αγρινίου 2018 (Βασίλης Παπαθανασίου): Μπαλάφας Κ., Κολυρόπουλος, Ζαχαράκης Δ. (75’ Καγκάρης), Γαρούφης (10’ λ.τ. Γκορόγιας), Ζαχαράκης Β., Μπαλάφας Φ., Κοκκώνης (46’ Νταλαπέρας), Γαντζούδης, Ζωγράφος, Κωστακιώτης (71’ Μπαρδάκης), Κοντογιάννης (46’ Βασιλάρης).


ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Βλάσης Νικολάου): Μπίμπας, Κυρίτσης, Καραΐσκος (80’ Θεοδωρόπουλος), Κατσώνης, Ντότσικας, Λαουρδέκης (46’ λ.τ. Παναγακόπουλος), Λαγαρός (34’ Γιαννόπουλος), Ράμμος, Βαβάτσικος, Ρισβάς, Καραγιάννης (71’ Γλωσσόπουλος).

Comments


bottom of page